top of page
WOW bso logo PNG.png

Ontwikkeling

WOW BSO is een kleinschalige, huiselijke nieuwe BSO in Amsterdam Zuid (grens Rivierenbuurt en De Pijp). Deze unieke BSO is gebaseerd op verschillende programma’s die binnen WOW Familiecentrum worden aangeboden, waarbij de gehele ontwikkeling van het kind centraal staat.

Creatieve, freeflow kunstsessies in het atelier geïnspireerd op Little Makers (de aanpak van Reggio Emilia), praktische wetenschappelijke experimenten gebaseerd op Mini Professors en diverse muziek-, gymnastiek- en dansworkshops in onze gym.

Wij bieden een stimulerende en uitnodigende omgeving waar kinderen zich kunnen ontwikkelen en ontdekken waar hun talenten liggen.

SPELEND LEREN

Bij ons staat de BSO niet alleen voor Buiten Schoolse Opvang maar vooral voor Buiten Schoolse Ontwikkeling. 

Kinderen leren door te spelen. 

Speel, klim en bouw in onze gym. Knutsel, boetseer, en creëer in ons atelier. En natuurlijk spelen we elke dag buiten. Onze hoogwaardige workshops worden afgewisseld met vrij spelen. 
 
Wij geloven dat alle kinderen een grote drang hebben om te leren vanaf een jonge leeftijd en daarom veelvuldig gelegenheid geboden moet worden om zich te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en zich te verwonderen over de wereld om hen heen.

 
_75A3288_edited.jpg

ONS PROGRAMMA

Wij zijn van mening dat een programma dat is vormgegeven met deze afwisseling van gestructureerde hoogwaardige workshops met vrij spelen de ideale combinatie vormt voor een speelse en ontwikkelingsgerichte naschoolse opvang.
Lees hier meer over ons programma in de WOW BSO brochure

KUNST

_75A1249_edited.jpg
_75A4324_edited.jpg

MUZIEK

BUITEN & VRIJ SPELEN

_75A0900_edited_edited.jpg

CREATIVI-TEIT

GYM

_75A1938_edited.jpg

SCIENCE

_75A3809_edited.jpg

BSO POLICIES

•⁠  ⁠Procedure for complaints: Download here 
•⁠  ⁠Parental committee: Download here
•⁠  Assault procedure: Download here
•⁠  Health and safety: Download here
•⁠  Pedagogical plan: Download here 
Join BSO waiting list

Thanks for showing interest in our BSO, we will contact you soon!

bottom of page